Mer Inkomst?

Då behöver du först och främst en egen domän om du inte redan har det. Tex www.dindomän.com

Vi rekommenderar varmt One webhotell som erbjuder 25Gb utrymme, domän, obegränsat med epost adresser för endast 20 kr per månad.
Inte nog med så får alla kunder oavsett din privata situation, faktura för den som önskar det för att komma igång direkt ofortare.
BÖRJA KAPITALISERA DITT INNEHÅLL IDAG

Att tjäna pengar på affiliatemarknadsföring har aldrig varit enklare. Vi marknadsför ett antal respekterade varumärken som gärna vill samarbeta med affiliates som dig.

Att skapa en webbplats kan presentera en mängd val baserat din webbplats konfiguration. När du har definierat en målinriktad metod för att tillgodose din målgrupps behov så vill du kapitalisera på din webbplats. Så åt vem ska du anförtro din onlineannonsering? Det är här TradeTracker erbjuder dig alla verktyg som krävs.

Vårt nätverk består av affiliateledare inom onlineannonsering. De känner till nivån av funktioner och detaljer som krävs för att bli lönsam i vår bransch vilket är det exakta skälet till att de väljer oss. När du arbetar med TradeTracker får du insikter som hjälper dig skapa en strategi som konverterar och med en sådan uppsättning annonsörer, kommer du utan tvekan att hitta en som tillgodoser dina behov och återspeglar orsaken till att din publik först sökte upp dig. Genom att tillhandahålla alla nödvändigheter och mycket mer till dig, kan du tjäna pengar på kanaler som kommer att belöna dig för allt ditt hårda arbete.

Grunderna

Vårt nätverk sätter dig i kontakt med ansedda varumärken som söker en kvalificerad målgrupps uppmärksamhet. TradeTracker tillhandahåller den perfekta plattformen för att komma i kontakt med de bästa annonsmaterialen och erbjuder en plats att utforma det optimala sättet att leda din målgrupp på vägen mot konvertering.

Provision

Du belönas för varje kampanj du arbetar med. Vi erbjuder attraktiva provisionssystem som säkerställer att du får betalt för dina transaktioner. Betalningar går snabbt och är helt transparenta. Du kan vara förvissad om att du vet vid vilket stadie dina intäkter är. Från spårning till fakturering till din ficka.

Branschledande programvara

Ett intelligent och begripligt gränssnitt arbetar tillsammans med dig för att göra det enkelt att optimera dina aktiviteter. Vi tillhandahåller många olika verktyg med vilka du kan fördjupa dig i dina resultat, filtrera ut den relevanta informationen och presentera den för optimal användning. Dra nytta av ett brett spektrum av marknadsföringsmaterial och verktyg, alla integrerade i en plattform, du behöver ingenting mer.

Installation

Att sätta samman allt är enkelt. Du behöver inte göra några drastiska ändringar av din webbplats eftersom vår programvara arbetar tillsammans med dig för att göra introduktionen till affiliatemarknadsföring lönsam. Allt du behöver är en spelplan, hålla ett öga på dina data för att hålla koll på resultaten och justera dem därifrån.

Möjligheter & Målsättningar

När du är utrustad med vår plattform har du direkt åtkomst till ett brett spektrum av annonsörer som gör det möjligt att komma i kontakt med dem och utforma kampanjer som arbetar i ihop. Du kommer att ha massor av information inom räckhåll för att mäta exakt hur du uppnår dina mål och var finjusteringar kan göras.